Q-betűvel kezdődő nevek

Összesen 0 név található

Ezen az oldalon egy Q betűvel kezdődő névlistát láthatunk, amely összesen 6 nevet tartalmaz. A listában szereplő nevek hivatkozásként működnek, amelyekre kattintva további információkat tudhat meg a név névnapjáról, eredetéről, jelentéséről és egyéb érdekességeiről.

Rólunk

A nevnap365.hu egy olyan weboldal, amely a magyarországi névnapokkal kapcsolatos információk nyújtására összpontosít. Több mint 4500 név átfogó listáját kínálja a hozzájuk tartozó névnapokkal együtt, megbízható és hivatalos adatok alapján. A weboldal a névnapokkal kapcsolatos adatok gyűjtésével és elemzésével foglalkozik, és pontos és naprakész információkat nyújt a magyarországi névnapi hagyományok iránt érdeklődő felhasználók számára. Nevnap365.hu a névnapokkal kapcsolatos információk megbízható forrása Magyarországon.

Adataink összeállításakor kizárólag megbízható forrásokra támaszkodtunk: A keresztnév statisztikák a Belügyminisztérium hivatalos közlönyéből származnak. A névnapokat a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetének jegyzékéből vesszük.